O nama

Reach je specijalizirana medijska agencija, koja kroz uvid i razumijevanje pulsa tržišta, te integriranom komunikacijom svakodnevno stimulira interakciju potrošača sa brandovima.

Našim klijentima dajemo punu podršku u procesu kreiranja, planiranja i realizacije medijskih strategija, te zakupa medijskog prostora u cilju unaprijeđenja poslovnih rezultata.

Naš tim čine eksperti iz raznih oblasti oglašavanja i medija, sa više od 15 godina iskustva, koji izvrsno poznaju lokalno, ali i regionalno tržište.

Stalnim analizama i praćenjem trendova usmjeravamo naše klijente, koristeći tehnologije i trendove koji im pomažu u održavanju i unaprijeđenju kontakata između njihovog brenda i ciljanih skupina.

Ugovorni partner OMG

  • SPECIJALNOSTI
  • test Istraživanje
  • test Odnosi sa klijentima
  • test Strateško planiranje
  • test Digitalni mediji
  • test Zakup Medija

Znanje, strategija i implementacija

Medijsko planiranje, zakup medija i izvještavanje

Dugogodišnje iskustvo našeg tima je garancija kvaliteta i uspješnosti procesa. Medijske strategije su prilagođene individualnim potrebama klijenta, a izvještaji su sveobuhvatni i našim klijentima daju kompletan uvid u stanje na tržištu

Istraživanja - Upoznajte puls tržišta i budite u korak sa istim

Dinamika tržišta na kojem poslujemo omogućuje nam da uvijek budemo u korak sa istim. Za vas pratimo dešavanja na medijskom tržištu, mjerimo i analiziramo utjecaje i trendove i osluškujemo vaše potrošače. Analiziramo rezultate i svakodnevno brinemo o poziciji brendova naših klijenata na tržištu.

Strateško planiranje - Dobar plan je pola ostvarenog cilja

Iza svake medijske strategije stoji temeljno diferenciran, strukturiran i promišljen pristup. Internacionalno iskustvo i poznavanje tržišta pomaže nam da pratimo procese i planiramo naredne korake.

Konsalting – Poboljšajte svoju poziciju na tržištu!

Zatražite od nas usluge konslatinga iz oblasti oglašavanja, a u svrhu prepoznavanja novih poslovnih mogućnosti, obezbjeđenja efikasnosti, veće produktivnosti poslovanja i optimizacije ulaganja

Jedinstvena riješenja za naše klijente

Cjelovit pristup, inovacija i stručnost doprinose individualnom pristupu svakom klijentu i optimalnim rješenjima kreiranim upravo za određeni brend ili proizvod.

Treninzi i radionice

Organizujemo treninge i radionice koji su prilagođeni individualnim potrebama vašeg tima. Neke od radionica su:

1. Medijske strategije i implementacija

2. Kako kvalitetno sastaviti i prezentovati brief ?

3. Trendovi u oglašavanju i sl.

beiersdorf
wizz
barilla
scjohnson
himalaya
wedel

Pošaljite nam poruku

Ukoliko imate neka pitanja o našem radu, ili se želite prijaviti za posao u našoj kompaniji, molimo da nas kontaktirate, a mi ćemo vam se što prije javiti.